Kinderkookcafeho

Jeans in verschillende pasvormen en modellen

 Anna Montana jeans

Een jeans kopen is vaak een hele zoektocht. Als je eenmaal de goede pasvorm hebt gevonden blijft die meestal wel een tijd onderdeel van je garderobe. Anna Montana jeans zijn er in verschillende soorten pasvormen en modellen. Zo zijn er ook broeken voor verschillende stijlen, van sportief tot klassiek. Hieronder lees je meer over de verschillende soorten jeans.

 

Verschillende soorten fits

De modellen zijn onderverdeeld in vier soorten modellen, namelijk skinny, slim, regular en comfort. De skinny variant heeft een smalle pasvorm, normale taillehoogte en sluit helemaal aan om de benen. Bij een slim fit jeans is de pasvorm iets minder smal dan bij de skinny. De taillehoogte valt normaal en deze variant valt iets losser om de benen dan de skinny. Bij de regular fit is de pasvorm wat losser en heeft de jeans een normale taillehoogte en valt los om de benen. De andere pasvorm is de comfort fit. Deze heeft een vrouwelijk pasvorm, valt hoog in de taille en zit redelijk strak om de benen. Er is dus keuze uit vier soorten fits die ook in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Sommige varianten zijn van organisch katoen gemaakt.

 

De organic denim collectie

Bij de organic denim collect is gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. Ook worden er geen chemische stoffen gebruikt en is het waterverbruik verminderd ten op zichtte van gewoon katoen. Daarnaast is het katoen van organisch katoen gemaakt. Niet-organisch katoen is erg belastend voor het milieu dus daarom is deze variant bedacht. Voor het laten groeien van gewone katoenplanten zijn namelijk veel chemische middelen nodig, zoals kunstmest. Ook wordt er veel water gebruikt om de katoenplanten te laten groeien. Dit veroorzaakt op zijn beurt weer verontreiniging van de grond.

Wanneer katoen organisch is verbouwd moet het aan een aantal richtlijnen voldoen. Er worden bijvoorbeeld geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. Verder wordt het katoen met de hand geplukt. Naast het feit dat organisch katoen beter is het voor het milieu voelt de stof ook vaak zachter aan.

Jeans in verschillende pasvormen en modellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top