Kinderkookcafeho

Een gerenommeerd taxibedrijf

Taxi Den Bosch

Taxi bestellen Den Bosch? Inwoners van Den Bosch en om omgeving die een taxi nodig hebben kunnen vanaf 2010 een beroep doen op een gerenommeerd taxibedrijf. Heb je een taxi nodig? Dan wil je natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Het  taxibedrijf  moet dus accuraat en snel zijn. Afspraak moet uiteraard afspraak zijn. Op het taxibedrijf kunnen de inwoners van Den Bosch en omgeving altijd rekenen. De gediplomeerde taxichauffeurs vervoeren de inwoners veilig en snel naar bijvoorbeeld naar een club, het centrum, het ziekenhuis of een feestje. Uiteraard kiezen ze dan altijd de snelste route.

Het bieden van optimale service

Een ondernemer met gasten wil zijn gasten natuurlijk optimale service bieden. Zijn gasten moeten comfortabel  en veilig vervoerd worden naar hun bestemming. De chauffeurs van het taxibedrijf kunnen daar uiteraard voor zorgen. De gasten van de ondernemer worden vervoerd in een comfortabele Mercedes. Kleine groepen kunnen vervoerd worden in een comfortabele Mercedes bus. De ondernemer kan de gemaakte taxiritten desgewenst per factuur betalen. Zo wordt  rompslomp met de betaling voorkomen.

Vervoer naar luchthavens

Ondernemers die naar Schiphol moeten kunnen uiteraard ook een beroep doen op het taxibedrijf. Overigens rijdt het taxibedrijf niet alleen naar Schiphol. Het  in luchthavenvervoer gespecialiseerde taxibedrijf kan ondernemers ook naar de luchthavens in bijvoorbeeld Eindhoven, Maastricht, Rotterdam, Weeze, Brussel Zaventem, Düsseldorf en Frankfurt brengen. De tarieven voor dit vervoer zijn te vinden op hun website.

Korting voor horecapersoneel

Ben je in Den Bosch of omgeving werkzaam in de horeca? Uiteraard kun je ook dan een beroep doen op het gerenommeerde taxibedrijf. Het taxibedrijf werkt intensief samen met diverse sterrenrestaurant. Daarom krijgt alle horecapersoneel 20% korting.

In bezit van het Bossche taxikeurmerk

In de gemeente ‘s-Hertogenbosch houdt de Stichting Bossche Kwaliteits Taxi (SBK) toezicht op de taximarkt. Voor het mogen aanbieden van straattaxivervoer op de daartoe bestemde taxistandplaatsen moet een taxibedrijf vanaf begin 2016 in het bezit zijn van een BTx vergunning. Uiteraard beschikken alle chauffeurs van het gerenommeerde taxibedrijf over die vergunning.

 

Een gerenommeerd taxibedrijf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top