Kinderkookcafeho

Slagerij in het centrum van Hilversum

Slagerij Hilversum

Haal je graag je vlees bij een slagerij in Hilversum in plaats van een supermarkt? In het centrum Seinhorst in Hilversum zit sinds 2000 een keurslager met de meest kwaliteitsvolle vleesproducten.

 

Koop lokaal in Hilversum

Wil je graag je dagelijkse boodschappen op één locatie kunnen doen, maar niet alleen in de supermarkt? Het winkelcentrum Seinhorst in Hilversum biedt de mogelijk om lokaal je boodschappen te doen. In het winkelcentrum bevindt zich een bakker, groenteman en dus ook een slagerij.

 

Assortiment keurslager

Tegenwoordig kun je bij een keurslager niet meer alleen stukken vlees kopen. Het assortiment is steeds uitgebreider. Je kunt bijvoorbeeld ook heerlijk vers belegde broodjes met hoge kwaliteit vlees kopen. Geen zin om met Kerstmis te koken? Ook zijn er mogelijkheden voor gourmet-, fondue- en steengrill schotels. Deze kun je zelf samenstellen of je kiest uit een van de vooraf samengestelde pakketten. Lekker makkelijk! In de zomer zijn er ook opties voor BBQ-schotels met voor ieder wat wils. Daarnaast zijn er mogelijkheden om buffetten te bestellen. Dit is ideaal voor een verjaardag waar je je gasten ook graag wil voorzien van kwalitatief vlees.

 

Online bestellen

Ook slagers gaan met de tijd mee. Je hoeft niet meer altijd fysiek naar een slagerij in Hilversum toe om vlees te kunnen kopen. Bestel gemakkelijk online! Ook daar zijn er mogelijkheden om pakketten voor BBQ, gourmet, fondue of steengrill zelf samen te stellen. Online bestellen wordt steeds makkelijker en een ander bijkomend voordeel is dat je ook lekker rustig kunt lezen over de achtergrondinformatie van de slagerij, de producten en de herkomst van het vlees.

 

Creativiteit en passie

Heb je zelf even geen idee wat je moet maken voor de buren of je (schoon)ouders die komen eten? Geen probleem! In de slagerijen zelf of online zijn creatieve recepten te vinden. Soms zelfs in magazines die je mee naar huis mag nemen. Maak ook eens een gezellig praatje met je slager. Ze adviseren je vol passie en overgaven over hun producten.

Slagerij in het centrum van Hilversum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top