Kinderkookcafeho

Fietsendiefstal voorkom je met een Abus fietsslot

abus fietsslot

Elk jaar worden er in Nederland duizenden fietsen gestolen. maar weinig fietsen vinden daarna de weg naar de rechtmatige eigenaar terug. Dat is aan de ene kant wel logisch omdat er nu eenmaal veel fietsen zijn in Nederland. Aan de andere kant zorgen mensen dus schijnbaar niet goed voor hun dure fiets. En dat terwijl het zo simpel is. Een Abus fietsslot kopen is namelijk simpel. Dit zijn de beste sloten voor je fiets die er te koop zijn. Er zijn vele soorten sloten voor fietsen. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit maar liefst zeven verschillende soorten sloten.

Verschillende Abus Fietssloten

Iedereen kent wel de ouderwetse kettingen die iedereen vroeger aan zijn fiets had hangen. Er is echter veel vooruitgang geboekt sinds die tijd. In plaats van de zware en onhandige kettingen zijn er nu ook vouwsloten. Deze sloten zijn gemakkelijk te vervoeren en werken met een cijferslot zodat je geen sleuteltjes meer hoeft te hebben. Dit is ook makkelijk als je een fiets met meerdere mensen deelt. Een andere vorm van een Abus fietsslot is de beugel. Een stevige beugel voorkomt dat de dief met een grote betonschaar je ketting doorknipt in dertig seconden. Deze sloten zijn van speciaal staal waar maar weinig betonscharen tegenop kunnen.

De kwaliteit van een Abus fietsslot

Het is geen geheim dat de beste kwaliteit fietssloten het Abus fietsslot is. In verschillende tests staat het Abus fietsslot vrijwel altijd bovenaan. Zeker het vouwslot van Abus wordt zeer gewaardeerd. Een Abus fietsslot is geen garantie tegen diefstal maar zal het risico dat jouw fiets gestolen wordt tussen andere fietsen zeker wel verminderen. Tenzij iedereen een Abus fietsslot gebruikt.

De prijs van deze sloten is slechts een hele kleine fractie van de kosten van een nieuwe fiets. Je kan het slot eventueel ook eenvoudig en snel online bestellen. Dat voorkomt dat je fiets gestolen word terwijl je een slot aan het kopen bent.

Fietsendiefstal voorkom je met een Abus fietsslot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top