Kinderkookcafeho

Joy Jewellery Bali

Joy jewellery Bali

Draag de cyclus van het leven met je mee met de mooie sieraden van Joy Jewellery Bali. De ontwerpen in de sieraden zijn naast een ware eyecatcher ook betekenisvol. In de collectie bevinden zich prachtige kettingen, armbanden, oorringen en ringen van 925 sterling zilver, soms ook versierd met edelsteentjes.

 

Ontwerpster Joy Jewellery Bali

Jenny de Belcourt, Nederlandse van origine, vertrok in 1985 met haar gezin naar Bali. Ze raakte geïnspireerd door het eiland. De rijstvelden, de Balinese mythen en sagen, de inwoners, de overweldigend mooie natuur en de geuren van het tropische regenwoud, allemaal inspireerde ze haar om sieraden te ontwerpen die dat representeerde. Inmiddels doet ze dit allang niet meer alleen en heeft ze een mooi team van lokale inwoners om zich heen om het Bali-gevoel ook aan jou mee te geven.

 

Draag een bijzondere betekenis met je mee

Joy Jewellery Bali armbanden zijn een weerspiegeling van waar jij voor staat. Bij ieder sieraad staat een prachtige beschrijving van de inspiratie achter het ontwerp. Door een van deze sieraden te dragen laat je zien dat jij staat voor dromen, moed, vriendschap en bescherming. Dat wil je toch graag met je mee dragen en aan iedereen laten zien?

 

De handgemaakte sieraden zijn stuk voor stuk uniek waardoor ze helemaal passen bij jouw unieke persoonlijkheid. De sieraden zijn ook makkelijk te combineren. Het staat prachtig om meerdere armbanden om één pols te dragen gecombineerd met bijvoorbeeld oorbellen. De sieraden zijn voorzien van mooie bedeltjes met een inscriptie erin verwerkt, halfedelstenen, hangers in hartvorm en contrasterende kleuren in aardse tinten.

 

Geef Joy Jewellery Bali cadeau

De collecties vormen een ruim assortiment. Met alleen al over de 50 ringen, waar je meer dan 10 vingers mee kan versieren. Maar je hoeft natuurlijk niet alles voor jezelf te houden. Geef een mooi betekenisvol sieraad eens cadeau aan iemand die je lief hebt. Het is een prachtig cadeau om te geven. Zo kun je iemand met het geven van een sieraad jullie vriendschap eren of juist moed geven.

Joy Jewellery Bali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top