Kinderkookcafeho

Heb je zin in echte Vlaamse friet in Haarlem?

Vlaamse friet Haarlem

Als je in (de buurt van) Haarlem woont kun je natuurlijk chic uit eten gaan of een luxe maaltijd laten bezorgen, maar wat dacht je van lekkere Vlaamse friet in Haarlem? Er is helemaal niks mis met een frietje met mayonaise op zijn tijd, zeker als je voor de rest gewoon gezond eet. Goede Vlaamse friet in Haarlem is niet zo moeilijk te vinden, dus als jij en je gezin er zin in hebben dan kun je binnen een half uurtje al een warme zak met friet en lekkere snacks op tafel hebben staan. En daar hoort natuurlijk een flinke dot mayonaise bij, want als wij Nederlanders ergens niet zonder kunnen dan is het wel mayonaise.

Vlaamse friet in Haarlem met snacks of stoofvlees

Iedereen eet zijn of haar frietje het liefst op een andere manier. De een bestelt het liefst een vlaamse friet in Haarlem met losse snacks erbij (zoals een kroket of frikandel) en de ander wil er graag vers gemaakt stoofvlees overheen hebben. En als je wat lekkere sausjes eroverheen laat doen wordt het natuurlijk nog lekkerder. Denk maar eens aan cocktailsaus of knofloofsaus. Overigens zijn er ook genoeg mensen die die Vlaamse friet in Haarlem gewoon zonder sausje of extra’s bestellen, want een goede kwaliteit Vlaamse friet is natuurlijk ook al erg lekker van zichzelf. Maar wil je er graag iets bij of overheen, dan kan dat natuurlijk ook.

Met de hele familie frietjes eten

 

De meeste mensen bestellen niet zo gauw in hun eentje een frietje, maar doen dat vaker als ze met de hele familie zijn en ze geen zin hebben om te koken. Dan wordt het in verhouding ook goedkoper om die Vlaamse friet in haarlem te halen dan dat je dat voor slechts één persoon zou doen. En wat is er nu gezelliger dan na een dag met de hele familie met zijn allen aan te schuiven voor een lekker, versgebakken frietje met mayo? Niets toch?

Heb je zin in echte Vlaamse friet in Haarlem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top