Kinderkookcafeho

Kapsalon Spijkenisse 

Kapsalon Spijkenisse

 

Naar de kapper gaan is vaak iets wat er een beetje bij in schiet. Misschien ga je een paar keer per jaar, misschien soms wel eens een heel jaar niet. Het ligt er natuurlijk maar net aan of je je kapsel graag bij laat knippen of of je meer de natuur haar werk wil laten doen. Toch is het ook als je graag lang haar wil, goed om af en toe eens een bezoekje te brengen aan de kapsalon. Vraag jij je ook wel eens af wanneer je weer eens langs de kapsalon in Spijkenisse moet gaan? Lees in dit blog hoe je kan weten dat het weer tijd is.

 

Gespleten haarpunten

 

Een duidelijk signaal dat het tijd is om naar de kapper te gaan zijn gespleten haarpunten. Je haar ziet er dan een stuk minder mooi uit en het wordt ook moeilijker om je haar te verzorgen als je dode punten hebt. Er zullen sneller klitten ontstaan en wat je ook in je haar smeert, het blijft nooit lang glanzen. 

 

Toe aan iets nieuws

 

Het kan soms ook zijn dat je echt een keer toe bent aan iets nieuws. Een nieuw kapsel nemen is dan een goed idee. Je krijgt op een hele makkelijke manier een compleet nieuwe look. Je kan alleen je kapsel bijwerken, maar je kan er ook voor kiezen een nieuwe haarkleur te laten zetten. Als je een compleet nieuwe kleur te heftig vindt kan je ook gaan voor highlights. Zo is er van alles mogelijk voor een mooie nieuwe look.

 

Last van je haar 

 

Als je haar te lang is gegroeid kan het ook zijn dat je last begint te krijgen van je lange haar. Vooral als het zomer wordt en het warmer wordt buiten, kan je lange haar snel plakkerig en vervelend aanvoelen. Het geeft je dan weer een fris gevoel om een stuk van je haar af te laten knippen. Zo kan je fris de zomer in gaan. 

Kapsalon Spijkenisse 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top