Kinderkookcafeho

Maak je bedrijf planning online!

Planning online

Wil je je medewerkers gemakkelijk en overzichtelijk laten samenwerken? Maak je planning online! Op die manier beschikken je medewerkers altijd, overal en snel over de werkzaamheden die nog moeten gebeuren. Plannen was nog nooit zo makkelijk en deadlines worden op die manier vaker gehaald.

 

Vereisten aan een online planning tool

Er zijn een aantal zaken waar je op kunt letten bij het kiezen van een geschikte online tool. Zo is het handig als de tool geschikte is voor alle browsers, zodat je je medewerkers niet hoeft te beperken tot één internet browser. Zo kunnen je medewerkers ook zelf hun voorkeur voor een MAC of Windows laptop behouden. Zijn je medewerkers veel onderweg? Check dan of de online planning tool ook geschikt is voor mobiele devices. Op die manier kan er in de trein of wachtend op de carpool even snel worden gecheckt of alles nog volgens planning verloopt.

 

Een online tool die met je meegroeit

Wellicht heeft je bedrijf nu nog niet zo veel medewerkers, maar gaat het de komende jaren wel groeien. Dan is het fijn om te weten dat de online planning tool die je nu kiest, gemakkelijk aangepast kan worden naar jouw wensen en naar de groei van je bedrijf. Zodra je bedrijf dan van kleinbedrijf naar midden bedrijf groeit, hoef je niet over te stappen naar een nieuwe tool. 

 

Taken toewijzen in een planning tool

Nooit meer discussiëren wie er welke taak op zich moeten nemen. De projectmanager kan de taken simpelweg toewijzen aan de juiste medewerker. Zo is voor collega’s ook duidelijk en inzichtelijk wie welke verantwoordelijkheden heeft en weten ze elkaar te vinden voor vragen.

 

Elkaar online en offline updaten

Wordt er iets gewijzigd in de planning? Dan krijgen de projectmedewerkers hier bericht van. Zo wordt voorkomen dat er dubbel werk wordt gedaan of aan een taak gewerkt wordt die niet meer nodig is. Naast al het online samenwerken is het natuurlijk ook fijn om elkaar te spreken. Kies voor een planning software die ook bijeenkomsten of vergaderingen kan inplannen.

Maak je bedrijf planning online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top